MENU WIELKANOCNE 2022
.
-
Żurek 300 g – 7,00 zł
-
Zrazy wieprzowe w sosie własnym 150 g – 9,00 zł
-
Sakiewki schabowe z pieczarkami 150 g – 10,00 zł
-
Pieczeń rzymska -35,00 zł/kg
-
Karkówka w sosie podgrzybkowym 150 g – 9,00 zł
-
Bitki schabowe w sosie grzybowym 150 g – 10,00 zł
-
Filet drobiowy w sosie de Paris 150g – 10,00 zł
-
Pasztet – 35,00 zł/kg
-
Schab ze śliwką – 55,00 zł/kg
-
Karkówka w ziołach – 55,00 zł/kg
-
Wędliny wędzone (wyrób własny) – 45,00 zł/kg
-
Pstrąg wędzony (wyrób własny) 1 szt. – 17,00 (około 200g)
-
Śledź pod pierzynką 100g – 5,50 zł
-
Śledź po japońsku 100g – 4,50 zł
-
Śledź z cebulką 100g – 4,50 zł
-
Szczupak faszerowany – 55,00 zł/kg
-
Galaretka drobiowa 150g – 5,00 zł
-
Sałatka jarzynowa 150g – 6,00 zł
-
Sałatka ryżowa z kurczakiem 150g – 6,00 zł
-
Sałatka z tuńczykiem 150g – 6,00 zł
-
Chleb (wypiek własny) 0.7 kg – 12.00
Ciasta
-
Sernik – 39,00 zł/kg
-
Szarlotka – 39,00 zł/kg