MENU WIELKANOCNE 2025
MENU WIELKANOCNE 2025
1. Żurek 300 g 18,00 zł
2. Zrazy wieprzowe w sosie własnym 150 g 20,00 zł
3. Sakiewki schabowe z pieczarkami 150 g 20,00 zł
4. Pieczeń rzymska 50 zł/kg
5. Karkówka w sosie podgrzybkowym 150 g 20,00 zł
6. Bitki schabowe w sosie grzybowym 150 g 20,00 zł
7. Filet drobiowy w sosie de Paris 150g 20,00
8. Pasztet z żurawiną 45 zł/kg
9. Schab ze śliwką 70 zł/kg
10. Karkówka w ziołach 70 zł/os
11. Śledź pod pierzynką 200g 12,00 zł
12. Galaretka drobiowa 150g 10,00 zł
13. Sałatka jarzynowa 150g 10,00 zł
14. Sałatka ryżowa z kurczakiem 150g 12,00 zł
15. Sałatka z tuńczykiem 150g 12,00 zł
16. Szarlotka 60 zł/kg
17. Chleb 0,8-1,0 kg – 18 zł
18. Jajka w galaretce 250 g -12 zł
19. Kaczka pieczona cała (ok. 1,2 kg)- 60 zł
20. Jajka faszerowane pieczarkami 250g ( 2 szt.) 12 zł
„ART BIS” s.c. Bronisława Aleksiejuk, Sławomir Aleksiejuk
10-601 Olsztyn, ul. Pstrowskiego 31
Tel. 89/616-47-40 601-613-278
www.arton.olsztyn.pl e-mail:biuro@arton.olsztyn.pl
Nazwisko……………………………………………………
Dzień………………………………Godz……………………
Tel……………………………………………………………..