MENU WIELKANOCNE 2025

MENU WIELKANOCNE 2025

 

1.    Żurek 300 g   18,00 zł

2.    Zrazy wieprzowe w sosie własnym 150 g   20,00 zł

3.    Sakiewki schabowe z pieczarkami 150 g   20,00 zł

4.    Pieczeń rzymska 50 zł/kg

5.    Karkówka w sosie podgrzybkowym 150 g      20,00 zł

6.    Bitki schabowe w sosie grzybowym 150 g    20,00 zł

7.    Filet drobiowy w sosie de Paris  150g   20,00 

8.    Pasztet z żurawiną   45 zł/kg

9.    Schab ze śliwką 70 zł/kg

10. Karkówka w ziołach 70 zł/os

11. Śledź pod pierzynką 200g   12,00 zł

12. Galaretka drobiowa 150g  10,00 zł

13. Sałatka jarzynowa 150g  10,00 zł

14. Sałatka ryżowa z kurczakiem 150g  12,00 zł

15. Sałatka z tuńczykiem 150g   12,00 zł

16. Szarlotka 60 zł/kg

17. Chleb 0,8-1,0 kg – 18 zł

18. Jajka w galaretce 250 g -12 zł

19. Kaczka pieczona cała (ok. 1,2 kg)- 60 zł

20. Jajka faszerowane pieczarkami 250g ( 2 szt.) 12 zł

 

„ART BIS” s.c. Bronisława Aleksiejuk, Sławomir Aleksiejuk

10-601 Olsztyn,  ul. Pstrowskiego 31

Tel. 89/616-47-40       601-613-278

www.arton.olsztyn.pl   e-mail:biuro@arton.olsztyn.pl

 

 

 

Nazwisko……………………………………………………

Dzień………………………………Godz……………………

Tel……………………………………………………………..